Κατηγορίες προϊόντων
http://m.bossgoo.com/company-info/18377.html
Σάρωση για να επισκεφτείτε
Διάφορα προϊόντα των Καλάθι με φρούτα, παρέχοντας εικόνες και τις βασικές παραμέτρους με κάθε Μεταλλικό πλέγμα καλάθι με φρούτα και Καλάθι πλέγμα από ανοξείδωτο χάλυβα; Είμαστε ένας επαγγελματίας κατασκευαστής κινεζικών Καλάθι με φρούτα, και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας!

Καλάθι με φρούτα

(Σύνολο 1 προϊόντα)
θέα:   προβολή:
  • Πλαστικό καλ...

    Πλαστικό καλάθι από φρούτα για πώληση

    Πλέγμα καλωδίων φρούτων κυρίως καλώδιο από ανοξείδωτο χάλυβα ως πρώτες ύλες, επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει γαλβανισμένο σύρμα ή σύρμα PVC. Με συγκόλληση σε διάφορα σχήματα και μεγέθη του καλαθιού. Χρησιμοποιείται κυρίως ως καλάθι με φρούτα. Υψηλής ποιότητας, οικονομικά αποδοτικότερου και πιο υγιεινής σε σχέση με το πλαστικό καλάθι από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι εύκολο να καθαριστεί, ν...
    Min. παραγγελία:10

Καλάθι με φρούτα

Συρμάτινο καλάθι φρούτα κυρίως από ανοξείδωτο χάλυβα σύρμα ως πρώτες ύλες,μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετε γαλβανιστούν ή PVC σύρμα.

Με τη συγκόλληση σε διάφορα σχήματα και μεγέθη του καλαθιού. Χρησιμοποιούνται κυρίως ως καλάθι με φρούτα.

1, καλάθι με φρούτα σύρμα με παχύ ανοξείδωτο ατσάλι, οξύ και αλκαλίων, χωρίς κίνδυνο για την υγεία του στοιχείου. Συμπαγής, μη πορώδης επιφάνεια λιμάνι δεν λάδι ακαθαρσίες, το κάτω μέρος με τρεις γωνίες, μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα, εύκολο να στραγγίξει και κρόσσια αυτιά λαβή για εύκολη ανάρτηση.
2, εκτεταμένη χρήση αυτού του προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανθίσει, λαχανικά, φρούτα, κ.λπ., διαπερατότητα, και δεν χάλασε.
3, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τα καθαρισμένα λαχανικά, επεξεργασία νερού, σε πιτσίλισμα ζεστό λάδι καίει το δέρμα.
4, το προϊόν είναι όμορφα σχεδιασμένο, εύκολο στη χρήση, ανθεκτικό, μοντέρνα οικογένεια είναι απαραίτητη για μια καλή βοηθός Oh!
5, υψηλής ποιότητας, οικονομικά αποδοτικές, πιο υγιεινό σε σχέση με ανοξείδωτο καλάθι πλαστικό καλάθι, είναι εύκολο να καθαρός, γράσο, βρωμιά, απλά καθαρό πανί βρεγμένο με απορρυπαντικό και σκουπίστε απαλά πάνω από το νερό ένα κόκκινο αμέσως και καθαρά ως νέο.

Wire Fruit BasketWire Fruit Basket

Επικοινωνήστε τώρα
Κάντε κλικ εδώ για να ενημερωθείτε
Δημοσίευση Αίτηση αγοράς >>